Termisk kikkert beregnet for jegere

Uavhengig av om det er nattetid, tett tåke eller dårlige værforhold, gir en termisk kikkert et klart bilde av det som skjer rundt deg. Teknologien gjør det mulig å oppdage varmekilder som mennesker, dyr og kjøretøyer, selv om de er skjult i busker, tett skog eller i skygger.

For oss i Abcfritid.no er termisk kikkert en uvurderlig følgesvenn!

Hos oss finner du et rikelig utvalg av termiske kikkerter med avanserte og innovative funksjoner som gir deg en førsteklasses brukeropplevelse - Perfekt for deg som ønsker høyoppløselige termiske sensorer, bildeopptaksmuligheter, trådløs tilkobling og brukervennlige grensesnitt!

Hva er forskjellen mellom vanlig kikkert og termisk kikkert?

Kort fortalt gir en vanlig kikkert deg en visuell forstørrelse av det synlige lyset, mens en termisk kikkert oppdager varmestråling og viser varmeinformasjonen som et termisk bilde. Valget mellom de to typene kikkerter avhenger av formålet ditt og de spesifikke situasjonene du forventer å bruke dem i.

Termisk kikkert som tåler vann og tøffe forhold

Vi forstår at utstyr for friluftsliv og sikkerhet må tåle tøffe forhold. Derfor er våre termiske kikkerter konstruert for best mulig holdbarhet ved hjelp av vanntette og støtsikre egenskaper for å håndtere de mest utfordrende situasjonene.

Velg rett termisk kikkert for dine behov

Som ivrige jegere og entusiaster har vi forutsetningene for å kunne veilede deg til rett termisk kikkert. Dersom du er usikker på hva du bør velge, anbefaler vi deg å ta kontakt med oss, helt uforpliktende. Hos oss kommer du i kontakt med en ekspert som enkelt kan veilede deg til rett produkt for dine behov.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt på telefon 71 67 60 00 eller e-post: nettbutikk@interjaktsu.no for mer informasjon vedrørende våre termiske kikkerter!