Behov for fiskeutstyr?

Fiske er mer enn en hobby – det er en livsstil. Enten du er en ivrig sportsfisker, en avslappet elvefisker eller bare ønsker å tilbringe tid ved vannet, har vi i Abcfritid.no alt du trenger for å forsterke din fiskeopplevelse!

Enten du er en ivrig sportsfisker som søker den store fangsten, en fluefisker som elsker å teste teknikken din, eller en familie som vil ha en morsom fisketur, har vi utstyret som passer for deg.

Finn din fiskestangen som passer best for deg

En god fiskestang er nøkkelen til suksess på vannet, og vi har et bredt utvalg av stenger som passer til alle fiskestiler og teknikker. Kombiner fiskestangen med våre pålitelige sneller og liner, og du vil være godt rustet for enhver utfordring naturen kaster din vei.

Ingen fisk uten rett agn

Som nettbutikk med passion har vi et stort utvalg av agn for alle former for fiske. I vår nettbutikk finner du alt fra spinnerbaits til wobblere og kunstige fluer. Vi betraktes som spesialister på agn som etterligner byttedyr og som lokker fisken til å bite.

Trenger du gode råd eller tips?

Abcfritid.no drives av entusiaster av både jakt og fiske. Etter flere tiår med erfaring vet vi hva som gjelder til enhver tid. Du kan trygt ta kontakt med oss helt uforpliktende for tips om fiske generelt, men også om du er usikker på hvilket fiskeutstyr du bør velge. Dersom du gir oss noen stikkord, gir vi deg flere gode tips tilbake!

Vi gjør vårt ytterste for å sikre at din handleopplevelse hos oss er problemfri og givende. Vi er stolte av vårt omdømme, pålitelighet, rask levering og førsteklasses kundeservice!

Ring oss på telefon 71 67 60 00 eller e-post: nettbutikk@interjaktsu.no nå for å komme i kontakt med en spesialist på fiskeutstyr!

Bestselgere